Rabiot: "Boldog vagyok Torinóban"

rabiot_telefoot.jpgA francia válogatott tegnap este 8-0-ás, kiütéses győzelmet aratott Kazahsztán ellen megrendezett világbajnoki selejtezőjén, melynek keretein belül a négy gólt szerző Kylian Mbappé, valamint a duplázó Karim Benzema mellett kisebb meglepetésre a Juventus sorait erősítő Adrien Rabiot is bevette az ellenfél kapuját, melyet követően hazája médiája megpróbálta szóra bírni őt a vele kapcsolatos mindennapi történéseket, valamint a Bianconerinél fennálló helyzetét illetően. 

A 2019 óta a fekete-fehéreknél futballozó középpályás, aki eddigi, Zebrák kötelékében lejátszott 95 megmérettetésén minden sorozatot figyelembe véve 6 találatot szerzett, s 5 gólpasszt osztott ki, az újságírók kérdésére egyértelműen leszögezte, hogy rendkívül boldognak érzi magát az Öreg Hölgynél, ahonnan egyelőre semmiképpen sem szerezne távozni, annak ellenére, hogy az utóbbi hónapokban számtalan, változó hitelességi skálán mozgó hír látott napvilágot arról, hogy az olasz rekordbajnok egyáltalán nem ragaszkodna a labdarúgóhoz. 

"Kijelenthetem, hogy boldognak érzem magam Torinóban, s nem kívánom elhagyni az Öreg Hölgyet. Jövőmet továbbra is a Juventus kötelékében látom, ez egyetlen perc erejéig sem jelentett kérdést számomra. Ez a legtöbb, melyet a hamarosan megkezdődő januári átigazolási piaccal kapcsolatban mondhatok" – szögezte le egyértelműen a Telefoot munkatársának. 

"Úgy gondolom, hogy válogatottunk rendkívül erős keretet tudhat magáénak, melyet már a Nemzetek Ligája elhódításakor is bebizonyítottunk. Biztos vagyok benne, hogy ha a jövő évi katari világbajnokságon képesek leszünk a ma látott mentalitást alapul véve futballozni, jó esélyünk lehet a trófea megszerzésére, ez pedig egyértelműen feltett szándékunknak tekinthető."

Mint ismert, az általában pontos értesülésekkel bíró Giovanni Albanese néhány nappal ezelőtt arról beszélt, hogy Rabiot az egyetlen olyan  középpályás a Juventus keretében, akit a Bianconeri megfelelő tőkenyereségért lenne képes értékesíteni, ugyanakkor teljesítményéből kifolyólag mindeddig nem túlzottan nagy az érdeklődés a huszonhat esztendős labdarúgóért, akivel kapcsolatban egyedül a Newcastle United terveiről lehetett olvasni az elmúlt hónapok folyamán.