Kaio Jorge: "Mindig is az volt az álmom, hogy Juve-játékos legyek"

kaio_with_numer_21.pngMint ismert, hosszas huzavonát, valamint rengeteg bonyodalmat követően a Juventus tegnap este végre hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta a Santos tizenkilenc esztendős labdarúgóját, Kaio Jorgét, aki a 21-es számmal ellátott szerelést fogja viselni új alakulatánál. A klub közösségi médiás felülteti nem is tétlenkedtek, ugyanis egy rövid, inkább bulvártartalmú videó publikálását követően az Öreg Hölgy hivatalos csatornájának számító Juventus TV exkluzív interjút készített a brazil támadóval, melynek magyar fordítását az alábbiakban olvashatjátok. 

Kaio, mindenekelőtt szeretnénk üdvözölni új otthonodban! Melyek az első benyomásaid a Juventusszal kapcsolatban? 

"Köszönöm szépen. Nos, elsősorban mindenképpen szeretném kijelenteni, hogy rendkívül örülök annak, hogy itt lehetek, mivel gyermekkorom óta ez a legfőbb álmom, s nagyon várom, hogy végre pályára léphessek a Juventus szerelésében, s lehetőleg minél több összecsapáson viselhessem a zebracsíkos mezt."

Annak ellenére, hogy rendkívül fiatal vagy, Brazíliában töltött éveid alatt már számos alkalommal megmutattad, hogy mit is tudsz valójában. Miért éppen a Juvét választottad? 

"Elsősorban azért, mert a Juventus egy igen nagy klub, minden bizonnyal az egyik legjelentősebb alakulat Európában, s őszintén szólva mindig is az volt az álmom, hogy a Bianconeri szerelésében futballozzak. Mindenképpen harcolni szeretnék az együttesünk által megszerezhető trófeákért, ezen túl pedig remélem, hogy képes leszek lenyűgözni a szurkolókat, s igazi topjátékossá válni az Öreg Hölgy kötelékében."

Mi a személyes célod karriered új fejezetét illetően? 

"Legfőbb célom az, hogy minél több gólt szerezzek az elkövetkezendő időszakban, s hogy amennyire csak lehetséges, segítsem csapattársaimat. Amennyiben alkalom nyílik erre, mindenképpen szeretnék igazán jelentős címeket nyerni, mint amilyennek például a Bajnokok Ligája-serleg is tekinthető."

Az elmúlt napokban már volt lehetőséged találkozni új mestereddel, valamint csapattársaiddal. Várod már, hogy olyan magas szinten álló labdarúgók oldalán szerepelhess, mint amilyenek a Juve játékosai? 

"Igen, az elmúlt időszakban már mindegyikükkel találkozhattam, s leszögezhetem, hogy igen nagy szívvel fogadtak engem körükben. Bízom benne, hogy kisvártatva már én is ott lehetek mellettük a csapat edzésein."

Milyen típusú játékosnak tartod magad? 

"Igen taktikus és intelligens futballistaként tekintek magamra, aki állandóan mozgásban van, emellett pedig szeret betörni középre, s minél több találatot szerezni."

Hányas mezszámot fogod viselni, s miért éppen e jelölésre esett választásod? 

"A huszonegyes mezszámot választottam, mert előttem számos nagyszerű futballista tudhatta magáénak ezen jelölést a Juventusnál, példának okáért Andrea Pirlo, Paulo Dybala, Zinédine Zidane, vagy Gonzalo Higuaín. Remélem, hogy számos találatot szerezhetek majd e jelölést hátamon tudva az előttem álló esztendőkben."

Mit üzennél a Juventus drukkereinek? 

"Elsősorban szeretném megköszönni nekik a fantasztikus fogadtatást, melyben részesítettek, hálám jeléül pedig minden tőlem telhetőt meg szeretnék tenni a közös sikerek érdekében, s rengeteg góllal kívánom szolgálni új együttesemet" – zárta szavait Kaio Jorge.