NEM KERÜL MEGRENDEZÉSRE a PannonZebra közösségtalálkozó és futballtorna

geza_toro.jpgMivel továbbra sem tettünk le arról, hogy megrendezésre kerüljön a már sokat várt zebrafoci, ezért átlapoztuk a naptárt, hogy mikor is lehetne még idén megtartani ezt az eseményt úgy, hogy a többség ráérjen, be is legyen oltva, a járvány se tomboljon, így arra a következtetésre jutottunk, hogy augusztus hetedike, szombat lenne a legmegfelelőbb dátum arra, hogy végre a PannonZebra közössége találkozzon egymással és futballozzon egy jót.

Természetesen tudjuk, hogy rekkenő hőségre számíthatunk a nyár közepén, de jobbára csak ez az egy időpont az, ami megfelelhet a többségnek, a hőhullám ellen pedig úgy tudunk leginkább tenni, hogy minél többen jövünk össze, és nagyobb létszámú csapatok állnak össze, hogy legyen elég cserelehetőség, mindenki annyit játsszon, amennyi jól esik neki.

Az időponton túl más nem igazán változott, ugyanis a helyszín továbbra is az újpesti Vízművek pálya, a program is hasonló, italozásra, beszélgetésre és evészetre szintén fogunk majd időt szakítani, de bővebben erről majd később, mikor már szinte biztossá vált, hogy lesz elegendő résztvevő.

Nézőnek és játékosnak egyaránt lehet jelentkezni a blog-felület kommentszekciójában, és az utolsó hétig van lehetőség az esemény lemondására, úgyhogy aki még most nem biztos abban, hogy jelen tud lenni, azt is felírjuk. Ne riasszon vissza senkit a meleg, jöjjünk össze minél többen, és szórakozzunk együtt egy jót!

FRISSÍTÉS:

Mivel egy hónappal az esemény előtt nincs meg a szükséges számú jelentkező, ezért a foci nem kerül megrendezésre. Idén már egészen biztosan nem várható hasonló találkozó, és a közeljövőben is igencsak kétséges az, hogy az efféle törekvéseinket meg tudnánk valósítani.

Focista-jelentkezők:

  1. JuventusFanatikus
  2. Hollóka
  3. Edy77
  4. Consminor
  5. el.Flaco
  6. Fecó bácsi
  7. dns79
  8. del pipi
  9. Panther 77 Junior
  10. Watakuki
  11. Norbis85 (?)
  12. Grinta
  13. Rikoo

Néző-jelentkezők:

  • Andras74
  • Panther 77
  • Joseph Toser
  • pedronegroo
  • hellan