Tippverseny – Eredményhirdetés

pz_logo2.jpgA Serie A szezonja a tegnapi nap véget ért, ezzel párhuzamosan a tippversenyünk is, ami ugyan az utolsó pár fordulóban már nem hozott akkora izgalmakat a helyezések terén, viszont ezelőtt elképesztő mozgásokat tapasztalhattunk a tabellán.

Jobbára az élbolyt figyelembe véve a szezon úgy kezdődött, hogy Joseph Toser elképesztő előnnyel vezette a tabellát, nem egy forduló volt, hogy több mint 100 pont előny tudatában tippelhetett, míg a dobogó többi fokán folyamatos helycsere volt tapasztalható, Sunny21-től kezdve simonin és dns-en keresztül szinte majdnem mindenki megfordult azon pozíciókban. Az idő előrehaladtával elfogyott Toser hatalmas előnye, és ezt követően nem volt huzamosabb ideig gazdája az első helynek, ismételten komoly vándorlások voltak tapasztalhatóak az élbolyban, ahová becsatlakozott az egészen mélyről feljövő JuventusFanatikus, majd Consminor is stabilizálta helyét a dobogók környékén, de még mindig nem volt egyeduralkodó a tippversenyben. A bajnokság közepe táján e két tippelő versengése volt jellemző az első helyért, ám inkább utóbbi birtokolta tovább az aranyérmet jelentő helyet, míg a dobogó alsó fokáért Sunny21, simoni és dns küzdött nagyon.

Nem olyan soká Consminor is Joseph Toser sorsára jutott, és egy mélyrepülésbe került, míg dns és simoni folyamatosan tornázták fel magukat, így JuventusFanatikus ismételt uralkodása is igen csekélyre sikerült, ugyanis a szezon első feléhez hasonló teljesítményt nyújtva elvesztette pozícióját, amire dns csapott le remek fordulókat produkálva, míg simoni folyamatosan lesben állt a második helyért, amit a bajnokság vége felé sikeresen megszerzett, és be is tudott biztosítani. Továbbra sem feledkezhetünk el dns-ről, akinek előnye csak nőttön nőtt, egész addig, míg az 59 pontra nem duzzadt simoni előtt, aki pedig JuventusFanatikust előzte meg 38 egységgel. ZecH27 hiába hajrázott óriásit, 66 pontnyira volt a dobogó. További érdekesség, hogy mind a négy tippelő a Juventust várta bajnoknak, és Cristiano Ronaldót gólkirálynak, így a plusz 100 pont senkinek sem segített, csupán tovább mélyítette az első négy és az őt követők közötti szakadékot, ami így 159 pontra nőtt.

Nem is húznánk tovább a szót, a PannonZebra Serie A tippversenyének győztesen dns, aki egy eredeti Adidas labdát nyert, méghozzá Juventus-logóval ellátva. A második helyre simoni futott be, aki egy Juventus-os korsóval gazdagodott, míg a harmadik hely gazdája JuventusFanatikus, aki egy kulcstartót kap. A nyertesekkel a lehető leghamarabb felvesszük a kapcsolatot, e-mailben.

Külön szeretnénk említést tenni Kovács Attiláról, aki annak ellenére, hogy későn szállt be a versenybe, ráadásul nem jelentkezett be a blog-felületen, ezért azt a pár száz pontot is elveszítette. Mindezek ellenére nem adta fel, és beért a tizedik helyre.

Pár érdekesség:

  • Telitalálat: dns  (44 darab)
  • Gólkülönbség: ZecH27 (107 darab)
  • Kimenetel: JuventusFanatikus, Sunny21 (199 darab)
  • Egyik csapat góljai: Grinta (200 darab)
  • Összes gól: dns (92 darab)
  • Fordított gólkülönbség: JuventusFanatikus (34 darab)

A végső tabella, amelyhez hozzá vannak adva a 100 pontok is azoknak, akik eltalálták a gólkirályt és a bajnokot (csak Grinta tudta megjósolni az Inter végső győzelmét)

1. dns 2716
2. simoni 2657
3. JuventusFanatikus 2619
4. ZecH27 2553
5. Sunny21 2394
6. Del Pipi 2389
7. Grinta 2379
8. Joseph Toser 2343
9. Dobor Norbert 2146
10. Kovács Attila 2136
11. consminor 2125
12. Juvegaspy 1989
13. Hollóka 1601
14. Edy77 1557
15. Norbert Sági 1371
16. mardel 1114
17. hellan 573
18. Tralala740614 477
19. letepem 332
20. KMarcika 317
21. Rikoo 301
22. Dante1 179

 

A a PannonZebra szerkesztősége ezúton is gratulál a győzteseknek, és minden részvevőnek! Köszönjük, hogy velünk tartottatok!

További jó hírekkel szolgálhatunk, ugyanis elég nagy érdeklődés volt egy újabb tippverseny iránt, ezért a nyarat is szinte végigjátsszuk, ugyanis ettől a perctől kezdve lehetőségetek nyílik részt venni a PannonZebra legújabb tippversenyére, melyben az Európa-bajnokság meccseire fogadhattok. Nem kell mást tennetek, mint a linkre kattintani, csatlakozni, majd a blog-felület kommentszekciójában jelentkezni. Ez különösen fontos kitétetel, enélkül nem érvényes a jelentkezésetek, ha pedig az adott személy többszöri felszólításra sem igazolja magát, akkor ki lesz rakva a tippversenyből. Fontos leszögezni, hogy egyelőre nyereményt nem tudunk garantálni, ha ez változik, mindenképp értesítünk benneteket. 

Egy érdekesség az új tippversennyel kapcsolatban, hogy szeretnénk megreformálni a pontok szétosztását, ugyanis érzésünk szerint a jól tippelők nincsenek eléggé megjutalmazva, és olyan esetek is voltak már, hogy valaki teljesen más tippet tett, mint ami a végeredmény volt, ám mégis több pontot tehetett zsebre, mint aki eltalálta a győztest. Ezért a javaslatunk a következő:

  • A telitalálat: 25 pont
  • A gólkülönbség: 10 pont
  • A kimenetel: 7 pont
  • Az egyik csapat gólja: 2 pont
  • A végső győztes eltalálása: 50 pont
  • A gólkirály eltalálása: 50 pont

Jelenleg ezek a pontszámok csak javaslatok, szavazzátok meg Ti, hogy egyetértetek-e vele. Mindezt a komment-szekcióban tehetitek meg. Jelentkezzetek minél többen, és ismét játsszunk egy jót!