ELMARAD! PannonZebra közösségtalálkozó és futballtorna

buffon_pirlo.jpgAz esemény hivatalosan is az adott időpontban NEM LESZ MEGTARTVA! Az új időpontról később.

Ahogy megszoktátok, szinte minden komolyabb ünnepre jut egy szolgálati közlemény, ezúttal május elsején, a munka világnapján sincs ez másképp. A jó hír az, hogy az ünnep ellenére most sem hagyunk cserben bennetek, és ugyanúgy olvashattok friss cikkeket itt a PannonZebrán, a kevésbé örömteli hír pedig a Budapesten megtartandó közös focival kapcsolatos.

Lassan közeleg május 22-e, közös futballtornánk időpontja, ezért szeretnénk új információkkal szolgálni számotokra. Mint korábban említettük, az oldalunkon megjelenő tartalmak színvonalának folyamatos emelése mellett, egyik legfőbb célkitűzésünk az idei évre a szóban forgó közösségi alkalom megszervezése. Elég sok idő eltelt a legutóbbi hír óta, ami nem véletlen: több mint egy éve tombol a koronavírus-járvány, mely mindannyiunk életét megváltoztatta valamilyen mértékben. Jelenleg az esemény megtartása már engedélyezett, ám a vírushelyzet továbbra sem túlzottan kedvező, a szóban forgó dátumig pedig még rengeteg minden változhat úgy pozitív, mint negatív irányba. Ezért jelen állás szerint nem garantálhatjuk, hogy az esemény május 22.-én biztosan megrendezésre fog kerülni.

Arra szeretnék megkérni minden jelentkezőt, hogy a blog-felület kommentszekciójában jelentkezzen újra, és jelezze, hogy be van-e oltva. Ha nincs, és ennek ellenére vállalja a kockázatot, azt is legyen szíves leírni.

Természetesen akik még nem jelentkeztek, még bátran megtehetik a fentebb említett módon.

Konkrétumokkal csak az esemény előtt egy héttel fogunk tudni szolgálni, akkor válik csak 100%-ig biztossá, hogy meg lesz-e tartva a foci, vagy sem. Jelentkezni is addig lehet, ahogy a részvételt lemondani is.

Focista-jelentkezők:

  1. JuventusFanatikus
  2. el.Flaco
  3. Consminor
  4. Norbis85
  5. del pipi
  6. Grinta
  7. Sunny21
  8. Watakuki
  9. Fecó bácsi
  10. pedronegroo
  11. dns79
  12. dobor norbert

 

Néző-jelentkezők:

  1. Andras74
  2. Joseph Toser
  3. ZecH