Kiszivárogtak a csapat jövő évi mezei

home_kit.jpgA ma délután folyamán a Footyheadlines nevezetű oldal, a korábbi években tapasztaltakhoz hasonlóan hivatalos oldalán szivárogtatta ki a Juventus tervezett, 2021/2022-es szezonra szóló szereléseit, melyek közül némelyik ugyan eltér a megszokottól, a hazai összecsapásokon viselt mez visszatér a Bianconeri régi hagyományaihoz.

A platform, mely minden esztendőben igyekszik előre meghatározni az európai topfutball legnagyobb együtteseinek következő idényekben használatos mezeit, s általában nagy sikerrel találja el az egyes alakulatok számára tervezett darabokat, ismételten idő előtt, vagyis a szerelések hivatalos bemutatását megelőzően hozta nyilvánosságra az Öreg Hölgy és az Adidas együttműködéseként létrejövő öltözékeket.

A weboldal állítása szerint a Zebrák első számú, az Allianz Stadiumban lejátszott találkozókon, valamint a nagyobb rangadókon használatos meze ismét a torinóiak tradicionális szereléseit eleveníti majd fel, mivel a ruhadarabon visszatérnek a klub identitását tükröző fekete-fehér csíkok, a 2017/2018-as idényben látottakhoz igen hasonló megjelenítésben.

A lap által kiszivárogtatott képek alapján a szerelésen az olasz rekordbajnok "J" betűt mintázó logója mellett magától értetődően feltűnik majd a mezeket gyártó Adidas, valamint a csapat fő szponzorának számító Jeep emblémája is, mely utóbbi ezúttal fehér színekben jelenítődik meg, míg az együttes címere fölötti, bajnoki címekre utaló csillagok aranyszínben pompáznak majd, hasonlóan az idei öltözékhez. A várhatóan még a jelenlegi idény vége előtt bemutatandó mez öt fekete és öt fehér csíkot fog tartalmazni, az ujjakra, valamint a ruhadarab hátuljára is kiterjedően, míg a nyak körüli rész, illetve az ujjak legalsó része tisztán fehér színű lesz.

A szerelés fő témája a Juventus otthonának számító Allianz Stadium átadásának tizedik évfordulója lesz, az oldal szerint pedig elképzelhető, hogy az Öreg Hölgy saját tulajdonában lévő létesítmény egy stilizált "A" betű formájában kap majd helyet a mezen, valamint egy, a klub által speciálisan ebből az alkalomból gyártott labdán, mely játékszeren minden bizonnyal a "10 éve otthon" felirat is fellelhető lesz.

away_kit.jpgA hírek szerint az együttes második számú, idegenbeli szerelése a hazai öltözéknél jóval egyszerűbb lesz, mivel a portál úgy tudja, hogy az együttes szerelése egy tisztán fekete alappal ellátott darabot alkot majd, melyen a Jeep autógyár lógója, valamint a klub három csillaggal ellátott címere lilás-rózsaszínes átmenetben fog megjelenni, ami vonatkozik a vállon megtalálható, Adidast szimbolizáló csíkozásra is, ám egyes tervek szerint a szerelés végül tradicionálisabb formát ölthet, mivel csupán a vállakon végigfutó csíkok lesznek színesek, a mez előterében lévő, a szponzorokat, illetve a Juventust megjelenítő emblémák pedig tisztán fehérek maradnak majd.

third_kit.jpgA csapat tervezett, harmadik számú meze az előzőktől eltérően igen furcsa megjelenéssel operál, mely a Footyheadlines szerint elsősorban annak köszönhető, hogy a gyártó az 1990-es évek hangulatát igyekszik majd megidézni a szerelés által, melynek legfontosabb inspirációja a hírek szerint az Adidas ezen időszakban képviselt stílusának állít majd emléket.

A ruhadarab sárga alappal fog rendelkezni, mely kék, illetve fehér színek kombinációjával fog keveredni, ekképp a szerelés elülső és hátulsó részén egyaránt szembetűnőek lesznek a színátmenetek. A Jeep logóját ezúttal egy kék blokk fogja körbevenni, míg az Adidas feliratot egy sárga-fehér színátmenet öleli majd körbe, míg a Juventus logója kék színű lesz. A darab gallérja és mezujja minden bizonnyal szintén utóbbi színben fog pompázni.

Forrás: Footyheadlines.com