Mercato-hírek (az utolsó nap) – FRISSÍTVE 20:16-kor

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzfereivel, valamint az ezt illető pletykákkal kapcsolatban.

Kövessük tehát együtt 2021. február 1-jének, a téli átigazolási időszak utolsó napjának legfontosabb híreit, a transzferablak este hét órakor bekövetkező zárásáig.

  • Romeo Agresti: A Juventus megszerzi a Catania támadójának, a 2001-es születésű Emanuele Pecorinónak játékjogát, aki holnap reggel esik át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, majd csatlakozik az U23-as együtteshez.

  • Romeo Agresti: A Bianconeri ugyancsak leigazolja a Potenza 2001-ben született futballistáját, Mattia Compagnont. A középpályás holnap reggel esik át az orvosi vizsgálatokon, majd ezt követően ír alá az U23-as csapathoz.
  • Alfredo Pedullà: A Juventus továbbra is élénken érdeklődik Gianluca Scamacca iránt, akinek megszerzéséért még egy utolsó kísérletet tesznek a torinóiak. A Parma szintén magához kívánja láncolni a Sassuolo csatárát, s készek új ajánlatot tenni a Neroverdinek.
  • Sky Sport Italia: Daniele Rugani az utolsó pillanatban kölcsönben csatlakozhat a Rennes-től a Parma alakulatához. A Torino csapával való megbeszélések nem haladtak előre, azonban a Parma pontosan egy ilyen helyzetben lévő futballistát keres.
  • Fabrizio Romano: A Liverpool együttese az utóbbi napokban nem érdeklődött a Juventusnál Merih Demiral iránt.
  • Gianluca Di Marzio: Rolando Mandragora nagyon közel van a Torinóhoz. A futballista ma reggel orvosi vizsgálatokon vesz részt.
  • Nicolò Schira: Mandragora a ma reggeli orvosit követően aláírja szerződését a Torinóval. A Bikák 18 hónapos kölcsönben + 12 millió euró értékű kötelező jellegű vásárlási opcióval vásárolják meg a Juventustól. A labdarúgó 2025-ig írja alá kontraktusát.
  • Romeo Agresti: Mattia Compagnon és Emanuele Pecorino is megérkeztek az orvosira. Mindketten az U23-as együttes játékosai lesznek.
  • Fabrizio Romano: Az egyetlen játékos, aki az Öreg Hölgy célpontjai között maradt, Gianluca Scamacca. A Bianconeri tegnap egyértelművé tette, hogy kizárólag kölcsön + opciós formátumban hajlandóak leigazolni a csatárt. A következő órákban újabb tárgyalások lesznek a támadó ügyében, azonban egyelőre nincs semmiféle mozgás.
  • Gazzetta dello Sport: A Juventus 5-6 millió eurót fog megtakarítani Sami Khedira várható távozása által.
  • Gianluca Di Marzio: A Bologna is érdeklődik Rugani megszerzése iránt.
  • Gianluca Di Marzio: A Bologna folyamatos kapcsolatban áll a Juventusszal Ruganit illetően, a lényegi kérdések még ma eldőlhetnek. 
  • Romeo Agresti: Rolando Mandragora megérkezett Torinóba, hogy elvégezze az orvosi vizsgálatokat, mielőtt aláírna a Torino együtteséhez.
    Gianluca Di Marzio: Daniele Rugani ügyében már csak az utolsó részletek elrendezése van hátra, mielőtt csatlakozna a Bolognához.
    Romeo Agresti: A Bologna és a Juve között pozitív a kapcsolat Rugani ügyében. A védő előreláthatólag egy júniusig szóló sima kölcsön keretein belül csatlakozik új klubjához.
    Sky Sport Italia: A Parma kölcsönben szerezné meg Gianluca Scamaccát, 25 millió eurót értékű kötelező vásárlási opcióval.
    Sky Sport Italia: A Juventus az elmúlt órákban újabb kísérletet tett Scamaccáért, azonban a Genoa csak akkor engedi el a támadót, ha megfelelő cserét találnak helyette. A Grifoni korábbi kiszemeltje, Niang közel áll a Bolognához, így ez komplikálttá teszi az üzlet kivitelezését.
    Mirko Di Natale: Sami Khedira sikeresen átment a Hertha BSC-nél végzett orvosi vizsgátokon, valamint felbontotta jelenlegi szerződését a Juventusszal, így ingyen távozik az olasz rekordbajnoktól. Hivatalos bejelentés hamarosan.
    Fabrizio Romano: A Juve sosem volt érdekelt Merih Demiral eladásában, de a Liverpool érdeklődéséről szóló hírek is alaptalannak bizonyulnak.
    Alfredo Pedullà: Bologna-Rugani üzlet kútba esett, csak a Parma maradt képben.
    Romeo Agresti:A Juventus nem igazolja le Gianluca Scamaccát.
    Romeo Agresti: Wesley a szezon végéig a svájci Sion játékosa lesz, kölcsön keretein belül.
    Nicolò Schira: A Juve számára bezárt a transzferpiac. A vezetőség már múlt héten döntött arról, hogy Dejan Kuluševski lesz az együttes negyedik számú csatára, mivel Scamacca nem győzte meg a klubot.
    Romeo Agresti: Mandragora aláírt a Torino alakulatához, ahova 18 hónapos kölcsönben, kötelező vásárlási opcióval csatlakozik.
    wesles.jpgHIVATALOS: Wesley a Sion együtteséhez került, fél éves kölcsönben.
    Alfredo Pedullà: A Parma újra megkísérli Daniele Rugani leigazolását.
    Romeo Agresti: Khedira befejezte az orvosit Berlinben. A felek az utolsó részleteket intézik, majd hamarosan hivatalosan is bejelentik a futballista szerződtetését.
    Romeo Agresti: Sami Khedira HIVATALOSAN is a Hertha BSC futballistája. Részletek hamarosan.
    BRÉKINGGianluca Di Marzio: Ruganiért a Cagliari lehet a befutó, de az üzlet megkötését nehezíti az idő szűke. A védő a szezon végéig írna alá a szárd együtteshez.
    Nicolò Schira: Rugani orvosi vizsgálatát holnapra tervezték be a Cagliarinál, a dokumentumok cseréje zajlik.
    Mirko Di Natale: Rugani nagyon közel a Cagliarihoz.
    Romeo Agresti: Rugani a szezon végéig kölcsönben csatlakozik Cagliarihoz.
    Gianluca Di Marzio:A papírok leadva a Rugani-ügyhöz.
    Ugyan a következő órákban mind Mandragora, mind pedig Rugani bejelentése meg fog történni, a januári mercato HIVATALOSAN is véget ért. Köszönjük, hogy itt voltatok velünk ezen idő alatt is! – A PannonZebra csapata. 

 

 

 

 A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. február 1-jén, 20:16-kor.