Mercato-hírek (január 31.) FRISSÍTVE – 19:02-kor

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzfereivel, valamint az ezt illető pletykákkal kapcsolatban. Kövessük tehát együtt 2021. január 31-ének legfontosabb híreit.

 • Sky Sport Italia: Bár a Juventus az utolsó pillanatig hitt Gianluca Scamacca vételi opció nélküli megszerzésében, a futballista vissza fog térni a Sassuolo alakulatához, s ott is fog maradni a következő fél évben.

 • Sky Sport Italia: A Bianconeri érdeklődik az Atalanta húsz esztendős csatára, Roberto Piccoli iránt. A futballista jelenleg a Spezia együttesénél szerepel kölcsönben, azonban jelenleg egyik alakulat sem hajlandó elengedni a bajnokság idei kiírásában 12 meccsen 2 gólig jutó támadót, sem vételi opcióval, sem pedig anélkül.
 • Alfredo Pedullà: A Juventus védője, Daniele Rugani közel áll a Torino együtteséhez. A játékos, aki a jelenlegi idény végéig kölcsönben szerepel a Rennes együttesénél, júniusig kerülne az olasz rekordbajnok városi riválisához, mivel a francia együttesnél mindössze két találkozón kapott lehetőséget távozása óta. A két torinói alakulat vezetői tegnap este találkoztak az Empoli egykori futballistájával, aki ekképp visszatérhet a Serie A-ba, míg a Bikák játékosa, Nicolas N’Koulou ellenkező utat járhat be.
 • Mirko Di Natale: A Torino felvette a kapcsolatot Rugani ügyében, akit 2021 júniusáig igazolnának le.
 • Gazzetta dello Sport: Az AS Roma együttesének Massimiliano Allegri az első számú jelöltje Paulo Fonseca helyére, azonban az Öreg Hölgy korábbi sikeredzője csak júniustól hajlandó párbeszédet folytatni az iránta érdeklődő csapatokkal.
 • D'Amico, Fagioli ügynöke: "Meggyőződésünk, hogy Nicolò jó úton halad a Juventusnál. Az U23-as együttesnél fizikai szempontból is sokat fejlődött, most pedig a nagycsapatnál is kerettagként számolnak vele. A róla szóló pletykák teljességgel megalapozatlanok voltak, a jelenlegi együttesénél fog maradni."
 • Kicker: Sami Khedira orvosi vizsgálatra jelentkezik a Herthánál!
 • Di Marzio: Khedira nagyon közel ahhoz, hogy a berliniekkel két és fél éves szerződést kössön. A hírt Romeo Agresti is megerősíti.
 • Romeo Agresti: Sami Khedira megérkezett Berlinbe, ahol a mai nap folyamán orvosi vizsgálatokon esik át, majd hamarosan aláírja a Herthával való kontraktusát is.
 • Fabrizio Romano: Sami Khedira a következő órákban aláír a Hertha Berlin együtteséhez, mellyel 2023 nyaráig szóló végleges szerződést fog kötni. A berlini klub ezzel együtt keretében fogja tartani Matteo Guendouzit is, aki az Arsenallal kötött megállapodás értelmében a szezon végéig marad a német fővárosban.
 • Nicolò Schira: A Juventus közel áll a Potenza középpályásának, Mattia Compagnonnak kölcsön + vásárlási opció által történő megszerzéséhez, aki az U23-as együtteshez csatlakozna.
 • Gianluca Di Marzio: A Juventus az utolsó pillanatban még egy kísérletet tesz Gianluca Scamacca megszerzésére. A futballistáért a Parma együttese is tett egy ajánlatot, azonban azt a Sassuolo elutasította.
 • Romeo Agresti: A Juve és az Udinese vezetősége ma este találkozik, hogy meghatározzák Rolando Mandragora Torinóhoz való kölcsönadásának feltételeit. A futballista 18 hónapos kölcsönben, vásárlási opcióval teheti át székhelyét az Öreg Hölgy városi riválisához.
 • Gianluca Di Marzio: Mandragora egy lépésre van a Torino alakulatától. A megállapodások megszülettek, a játékos kölcsön + vásárlási opció révén csatlakozik a Bikákhoz. A Juventusnak és az Udinesének még tisztáznia kell néhány részletet, de az üzlet megköttetett, a klubok már a hivatalos dokumentumokat készítik elő.

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. január 30-án, 19:02-kor