Mercato-hírek (január 29.) – FRISSÍTVE 15:57-kor

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzfereivel, valamint az ezt illető pletykákkal kapcsolatban. Kövessük tehát együtt 2021. január 29-ének legfontosabb híreit.

  • Gianluca Di Marzio: Az elmúlt órákban újabb egyeztetések zajlottak Rolando Mandragora képviselői, valamint a Torino között. A Bikák bíznak benne, hogy hamarosan lezárhatják az ügyet, a tárgyalások célegyenesben vannak. A klub 18 hónapos kölcsön + vásárlási opció által szerződtetné a Juventus tulajdonában lévő, ám az Udinese együttesénél szereplő középpályást, mely bizonyos feltételek érvényesülése esetén kötelező érvényűvé válna.

  • Nicolò Schira: A Juventus újabb csereügyleten dolgozik, ezúttal az Atalanta alakulatával. Az Öreg Hölgy a bergamóiak U23-as támadóját, Christian Caponét szeretné megszerezni, aki jelenleg kölcsönben szerepel a Pescara együttesénél, míg a Neroverdi a torinóiak védőjét, Pietro Beruattót igazolná le.
  • Gianluca Di Marzio: Gianluca Scamacca közel áll a Sassuolóhoz való visszatéréshez, mivel a Juventus nem szándékozik kötelező opció által leigazolni a támadót.
  • Goal Italia: A Juventus már novemberben felvette a kapcsolatot Olivier Giroud-val. Az Öreg Hölgy vezetősége szerint a francia csatár továbbra is a legjobb lehetőség a klub számára, azonban megszerzésére csak nyáron lesz lehetőség, januárban valószínűtlen a klubváltása.
  • Calciomercato: A Juventus egykori edzőjét, Massimiliano Allegrit és az AS Roma sportigazgatóját, Tiago Pintót egy milánói hotel előtt kapták lencsevégre.

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. január 29-én, 15:57-kor.