Mercato-hírek (január 26.) – FRISSÍTVE 15:26-kor

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzfereivel, valamint az ezt illető pletykákkal kapcsolatban. Kövessük tehát együtt 2021. január 26-ának legfontosabb híreit.

  • Romeo Agresti: A Juventus több hete dolgozik az ifjú román védő, Radu Drăgușin szerződésének meghosszabbításán. A futballista szerdán kezdőként fog lehetőséget kapni a SPAL elleni Coppa Italia-mérkőzésen, mely annak a jele, hogy a vezetőség, illetve Andrea Pirlo is számít rá a továbbiakban.

  • Romeo Agresti: A Juventus vezetősége nem számított rá, hogy elveszti a Bryan Reynolds aláírásáért folyó versenyt, mivel korábban teljes körű megállapodást kötöttek a futballistával.
  • Fabrizio Romano: A Juventus köteles megvásárolni Weston McKennie játékjogát a Schalke 04 együttesétől, amennyiben kvalifikálja magát a Bajnokok Ligája következő kiírására, ám a torinóiak egyébként is ki akarják fizetni az amerikai középpályás 18,5 millió eurós vételárát a szezon végeztével.
  • Gianluca Di Marzio: Papu Gómez a Sevillában folytatja pályafutását, az üzlet minden tekintetben megköttetett (a hírt Fabrizio Romano is megerősíti). Az Öreg Hölgy részéről sosem volt konkrét érdeklődés az argentin labdarúgó iránt.
  • Gianluca Di Marzio: Edin Džeko nem szándékozik elhagyni az AS Roma csapatát, s nincsenek olyan klubok, melyek érdeklődtek volna a megszerzése iránt.
  • Gianluca Di Marzio: Nincs új hír a Bianconerivel kapcsolatban. Az olasz rekordbajnok legfeljebb egy utolsó pillanatban kivitelezett igazolást hajthat végre a támadósort illetően, jelen pillanatban egy játékos ügyében sem folytatnak tárgyalásokat.
  • La Gazzetta dello Sport: A Juventus 22 millió eurót ajánlott Scamaccaért (kölcsön + opció). A Sassuolo elfogadhatónak tartja a kínált összeget, azonban kötelező opciót szeretnének. A Parma ajánlata 15 millió euróra rúg kötelező vásárlási záradékkal.
  • Corriere Torino: A Juventus és Buffon tárgyal a kapus szerződésének meghosszabbításáról. Gigi jól érzi magát és a klub is elégedett vele, 2022-ig írhat alá.
  • Romeo Agresti: A Juventus kölcsön + 20 millió euró körüli vételi opció által szeretné megszerezni Gianluca Scamacca játékjogát. A felek tegnap egyeztetéseket folytattak, azonban mindeddig nem kötöttek megállapodást. A tárgyalások továbbra is folyamatban vannak.

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. január 26-án, 15:26-kor