Mercato-hírek (január 24.) – FRISSÍTVE 17:00-kor

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzfereivel, valamint az ezt illető pletykákkal kapcsolatban. Kövessük tehát együtt 2021. január 24-ének legfontosabb híreit.

  • Corriere dello Sport: A Sassuolo és a Juventus azon dolgoznak, hogy a torinóiak U23-as csapatában futballozó tehetségnek, Nicolò Fagiolinak játékjogát bevonják a Gianluca Scamacca-üzletbe.
  •  Fabrizio Romano: Az Öreg Hölgy vezetősége rendkívül elégedett Weston McKennie teljesítményével, így egészen biztosak benne, hogy nyáron kifizetik érte a jelenlegi kölcsön + opciós megállapodásban szereplő 18,5 millió eurós vételárat.

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. január 24-én 17:00