Mercato-hírek (január 23.) – FRISSÍTVE 17:23-kor

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzfereivel, valamint az ezt illető pletykákkal kapcsolatban. Kövessük tehát együtt 2021. január 23-ának legfontosabb híreit.

  • Fabrizio Romano: Az AS Roma együttese várhatóan a következő napokban lezárja Bryan Reynolds átigazolásának ügyét. A fővárosi klub 7 millió eurót fog fizetni az FC Dallasnak a Juventus által is kiszemelt amerikaiért. Az aláírás még hiányzik, azonban az Öreg Hölgy esélyei nagy valószínűséggel végleg elvesztek.
  • Fabrizio Romano: A korábban a Juve által is kiszemelt Papu Gómez leigazolásáért a következő napokban mindent meg fog tenni a Sevilla. A tárgyalások már megkezdődtek, az összeg pedig 6 millió euró körül lehet. Az Atalanta nem akarta más olasz csapatnak eladni az argentin futballistát, így a torinóiaknak sem volt valós esélyük megszerzésére.
  • Romeo Agresti: Annak ellenére, hogy az olasz sportsajtóban felröppent a hír, a Juventus semmiféle tárgyalást nem folytat Edin Džeko leigazolásával kapcsolatban. Bár az AS Roma és a bosnyák csatár között növekszik a feszültség, nem kis részben Paulo Fonseca miatt, s a Bianconeri is szívesen szerződtetne egy negyedik számú támadót, Andrea Pirlo együttese nem fog lépéseket tenni a labdarúgó ügyében.
  • Corriere dello Sport: A Juventus bízik benne, hogy Radu Drăgușin szerződést hosszabbít az együttessel.
  • Corriere Torino: A Juventus hamarosan meghosszabbíthatja Radu Drăgușin szerződését, a klubvezetés pedig bízik a román középhátvéd elkötelezettségében. Az RB Leipzig együttese érdeklődik a játékos iránt, akit nyáron, kontraktusának lejárta után ingyen igazolható futballistaként szereznének meg.
  • Nicolò Schira: A Juventus és a Sassuolo között folynak a tárgyalások Gianluca Scamacca ügyében. Az Öreg Hölgy 18 hónapos kölcsönben, vásárlási opcióval szerződtetné a játékost, míg a Neroverdi 20-25 millió eurós kötelező vásárlási opciót szeretne. Pirlo számára azonban nem prioritás az olasz csatár, mivel ő Olivier Giroud-t tartja első számú választásának.
  • Nicolò Schira: A Chelsea legalább 5 millió eurót kér Giroud-ért, akinek nyáron jár le szerződése a londoni alakulatnál. Ha a Juve meg akarja szerezni, egyáltalán nincs könnyű dolga.
  • Nicolò Schira: Ha a Bianconeri vissza akarná hozni a csapathoz a Genoánál kölcsönben lévő Luca Pellegrinit, megoldhatná az ügyet.
  • Nicolò Schira: Sami Khedira iránt az Everton és a Tottenham Hotspur is érdeklődött, azonban a Bundesligába is visszatérhet, ahol testvérével együtt szerepelhetne az Augsburg együttesében.
  • Nicolò Schira: Federico Bernardeschi biztosan nem fog távozni Torinóból januárban, az ügynöke, Mino Raiola nem dolgozik egyetlen ügyben sem vele kapcsolatban. Az Európa-bajnokság után azonban nyitott út áll előtte. A klub 15-20 milliót szeretne kapni az olasz labdarúgóért.
  • Nicolò Schira: A Manchester City együttese figyelemmel követi Manuel Locatellit, azonban jelenleg a Juventus áll legközelebb a játékos nyári megszerzéséhez. A Manchester United, valamint az Atlético Madrid is érdeklődik iránta, ám ezek egyelőre csak pletykák, utóbbi két klub nem tett érte konkrét lépéseket. A Sassuolo 40 millió eurót kér majd a középpályásért, aki nagy valószínűséggel az olasz rekordbajnok játékosa lesz.
  • Nicolò Schira: Paul Pogba szeretne visszatérni a Juventushoz, mivel kedveli mind a klubot, mind pedig Olaszországot.
  • Corriere dello Sport: Továbbra sincs megállapodás Gianluca Scamacca ügyében, a Sassuolo továbbra is a korábban emlegetett összeget szeretné megkapni. Az üzlet része lehet a Juve U23-as csapatában szereplő tehetség, Nicolò Fagioli is, akit 10-12 millió euróra értékel a torinói alakulat.

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. január 23-án, 17:20-kor.