Mercato-hírek (január 21.) – FRISSÍTVE 19:35-kor

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzfereivel, valamint az ezt illető pletykákkal kapcsolatban. Kövessük tehát együtt 2021. január 21-ének legfontosabb híreit.

  • Sky Sport Italia: A Juventus és a Sassuolo vezetősége még nem találkozott egymással Gianluca Scamacca ügyében, a tárgyalások váratnak magukra.
  • SportItalia: A Sassuolo nyitott Scamacca vételi opcióval kölcsönadására, a következő órák pedig meghatározóak lehetnek az ügy szempontjából.
  • Gianluca Di Marzio: Az RB Leipzig együttese készen áll arra, hogy fontos ajánlatot tegyen Radu Drăgușin játékjogáért.
  • Fabrizio Romano: A Juventus meg akarja szerezni a Sint-Truiden együttesének új-zélandi balhátvédjét, Liberato Cacacét, aki a klub U23-as csapatában szerepelne a későbbiekben.
  • Fabrizio Romano: Bryan Reynolds ügyében további részletek várnak elrendezésre, melyek tisztázása után meg lehet kötni az FC Dallas alakulatával való egyezséget.
  • Gianluca Di Marzio: Az AS Roma a napokban még egy ajánlatot tett Bryan Reynoldsért, azonban az amerikai a Juventus (s így elsőként a Benevento) labdarúgója szeretne lenni.
  • Gazzetta dello Sport: Az AS Roma Paulo Fonseca utódját keresi, mivel a portugál szakember az utóbbi időkben jelentős vereségekbe szaladt bele a Farkasok kispadján, úgy a Lazio elleni rangadón, mint a Spezia elleni kupameccsen. A fővárosi alakulat elsősorban Massimiliano Allegrit, esetleg Maurizio Sarrit akarja kinevezni vezetőedzőnek, de a Juventus két egykori szakembere csak nyáron vállalna munkát, így egy júniusig tartó szerződéssel előbb a Walter Mazzarri – Luciano Spalletti kettős valamelyike ülhet le a kispadra.
  • ETO FC Győr ügyvezetője: A Juventus Claudio Chiellini révén felvette a kapcsolatot az ETO-val, ugyanis érdeklődnek Miloš Kerkez iránt. A klub szerette volna egy hétre Torinóba vinni a játékost, de mivel ez nem megoldható, mivel a csapat alapembere, ezért az idény következő részébe a Juve megfigyelői élőben fogják megtekinteni a szerb származású, ám magyar korosztályos válogatott bal szélső védő játékát.
  • Ufficiale: la Juventus acquista Lungoyi e lo lascia in prestito 18 mesi al  Lugano | TCM24 - Tutte le notizie sul Calciomercato, Serie A, Juve, InterHIVATALOS: A Juventus megszerezett egy 20 esztendős kongói támadót Christopher Lungoyi személyében. A játékos a szezon végéig marad a Luganónál, amely együttesnél eddig 25 meccsen 2 gólja és gólpassza van.
  • Romeo Agresti: A Parma együttese az elmúlt órákban erősen érdeklődött Daniele Rugani játékjoga iránt, azonban a futballista a szezon végéig Franciaországban akar maradni.

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. január 20-án, 19:35-kor.