Mercato-hírek (január 19.) – FRISSÍTVE 12:43-kor

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzfereivel, valamint az ezt illető pletykákkal kapcsolatban. Kövessük tehát együtt 2021. január 19-ének legfontosabb híreit.

  • Gazzetta dello Sport: A Bayern München együttese nem kívánja felhasználni a Douglas Costa megszerzésére lévő opcióját. A brazil játékos akár már január folyamán valamelyik Premier League-klubhoz kerülhet, azonban a bére sok angol klub számára is jelentős akadályt jelent. 
  • Gianluca Di Marzio: A Juventusnak továbbra is feltett szándéka egy cserecsatár leigazolása, a vezetőség pedig folyamatosan értékeli a lehetőségeket. Elképzelhető, hogy a szerdai Supercoppa-meccsen, melyet a Mapei Stadiumban rendeznek meg, az Öreg Hölgy és a Sassuolo vezetősége tárgyalóasztalhoz fog ülni Gianluca Scamacca ügyében.
  • Corriere Torino: A Juventus és a Hertha Berlin korábban megpróbált megállapodni Federico Bernardeschi ügyében, akit a német alakulat támadójával, Krzysztof Piątekkel cseréltek volna el a felek. A berlini klub volt az egyetlen csapat, mely érdeklődött az olasz futballista iránt, azonban a játékos nemet mondott a klubváltásra.
  • esfpy48xeaezvkj.jpgHIVATALOS: A Juventus egykori horvát támadója, Mario Mandžukić aláírt az AC Milan együtteséhez, ahol a kilences mezben fog szerepelni.

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. január 19-én, 12:43-kor