Mercato-hírek (január 16.) – FRISSÍTVE 12:55-kor

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzfereivel, valamint az ezt illető pletykákkal kapcsolatban. Kövessük tehát együtt 2021. január 16-ának legfontosabb híreit.

  • Nicolò Schira: Az Olympique Marseille érdeklődik Arkadiusz Milik iránt, akiért továbbra is 15 millió eurót szeretne kapni a Napoli. A játékos nyitott a távozásra, s állítólag 2025-ig írna alá a francia együttesnél, mely 4,5 millió eurós fizetést garantálna számára, amihez egyes bónuszok is hozzáadódhatnának. A két klub azon dolgozik, hogy mielőbb lezárja a transzfer részleteit, s mindkét fél bízik abban, hogy hamarosan véglegesíthetik a megállapodást.
  • Nicolò Schira: A Juventus azon dolgozik, hogy kölcsönadja U23-as csapatában szereplő védőjét, Luca Coccolót a Cremonese alakulatának.
  • Gianluca Di Marzio: Andrea Pirlo igen kedveli Olivier Giroud játékát. A francia futballista, annak ellenére, hogy elsősorban Londonban kíván maradni, szívesen igazolna a Juventushoz, ha a torinóiak másfél éves szerződést ajánlanának föl neki. Ha az Öreg Hölgy ajánlatot tenne a játékosért, a Chelsea 5 millió eurót kérne.
  • HIVATALOS: A Juventus nyáron szerződtetett 24 éves kapusa, Stefano Gori kölcsön keretein belül fél évre visszament a Pisához.
  • Fabrizio Romano: Esélytelen, hogy a Manchester United télen eladja Pogbát.

 

 

 

 

 

 A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. január 16-án, 12:55-kor