Mercato-hírek (január 15.) – FRISSÍTVE 14:05-kor

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzfereivel, valamint az ezt illető pletykákkal kapcsolatban. Kövessük tehát együtt 2021. január 15-ének legfontosabb híreit.

  • Gianluca Di Marzio: Nincs konkrét előrelépés Gianluca Scamacca ügyében. A Juventus türelmesen várakozik, mielőtt döntést hozna a csatár ügyében.

  • Nicolò Schira: Az Öreg Hölgy U23-as csapatában szereplő jobbhátvédje, Wesley elhagyhatja az olasz rekordbajnok együttesét. A Sion és a Trabzonspor is érdeklődött a leigazolása felől a brazil játékos ügynökénél, Mino Raiolánál. A futballista mindenképpen csak kölcsönben távozna Torinóból.
  • Romeo Agresti: Az Öreg Hölgy sosem gondolkodott Mario Mandžukić visszahozatalán. A hír, miszerint a horvát támadót felajánlották az AC Milannak, igaz, s valós lehetőség van a játékos Olaszországba való visszatérésére.
  •  Locatelli ügynöke: "A Manchester City egyike azon csapatoknak, amelyek érdeklődnek Locatelli iránt, ez pedig büszkeséggel tölt el minket. Meg fogjuk látni, hogy mi fog történni nyáron."
  • Il Corriere della Sera: Az AC Milan sportigazgatója, Paolo Maldini személyesen hívta föl Mario Mandžukić-ot, aki megerősítette, hogy alig várja, hogy csatlakozhasson a Rossoneri alakulatához, ahol sajtóhírek szerint évi 1,8 millió eurót keresne. A milánóiak vezetőségének még el kell határoznia, hogy biztosan meg akarják-e szerezni a horvát labdarúgót.

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. január 15-én, 14:05-kor.