Mercato-hírek (január 14.) – FRISSÍTVE 21:48-kor

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzfereivel, valamint az ezt illető pletykákkal kapcsolatban. Kövessük tehát együtt 2021. január 14-ének legfontosabb híreit.

  • Fabrizio Romano: A Juventus teljes körű megállapodást kötött az FC Dallas együttesével Bryan Reynolds ügyében. A futballista a következő napokban meg fogja újítani amerikai útlevelét, majd csatlakozik a Benevento Serie A-ban szereplő keretéhez, mivel az Öreg Hölgy az EU-n kívüli labdarúgók igazolására vonatkozó kvótái betöltése miatt a jelenlegi szezonban nem igazolhat az Európai Unió tagállamain kívülről érkező játékost. Reynolds a következő szezonban, vagyis 2021 nyarán fog véglegesen Torinóba költözni.
  • Sky Sport Italia: Az AC Milan vezetősége kedden egyeztetett Mario Mandžukić képviselőivel, jelen állás szerint pedig a felek közel állnak a személyes feltételek terén való megegyezéshez, így könnyen elképzelhető, hogy a Juventus 2015 és 2019 között erősítő horvát csatár a Rossoneri játékosa lesz.

  • Fabio Paratici a tegnapi mérkőzés előtt adott nyilatkozatában arról beszélt, hogy a vezetőség továbbra is hisz a csapat versenyképességében, így nem sietnek a januári átigazolási piacon. "Gianluca Scamacca, valamint Eldor Shomurodov kapcsán elmondhatom, hogy a csapatunk továbbra is egy igen versenyképes együttes. Ha pozitív lehetőségek nyílnak számunkra az átigazolási piacon, akkor azokat ki is fogjuk használni. Minden más ügyet illetően kijelenthetem, hogy nincs sietség a részünkről" – jelentette ki a RAI Sportnak.
  • Gianluca Di Marzio: A Sassuolo szívesen értékesítené Gianluca Scamacca játékjogát egy kölcsön + opció általi kivitelezésben, azonban továbbra sem világos, hogy a Juventus hajlana-e erre a megoldásra.
  • Nicolò Schira: A Bianconeri több, jelentős tehetségnek tartott európai fiatal iránt is érdeklődik. Marko Brkljaca (2004-es születésű, Hajduk Split), Maurits Kjaergaard (2003-as születésű, FC Liefering), valamint Yusuf Demir (2003-as születésű, SK Rapid Wien) is Fabio Paratici listáján foglal helyet.
  • La Gazzetta dello Sport: Manuel Locatelli mindenképpen Andrea Pirlo csapatában szeretne futballozni, így a Juventus egyértelmű favoritnak számít a játékos nyáron esedékes megszerzéséért folyó versenyben.
  • Fabrizio Romano: A Manchester City élénken érdeklődik Manuel Locatelli iránt, azonban a játékost több más együttes, köztük a Juventus is figyeli. A Sassuolo nem fogja eladni a játékost januárban, s egyelőre nem történt előrelépés egy csapat részéről sem a nyarat illetően. A manchesteriek ennek ellenére több középpályást is figyelnek, nem kizárólag az olasz futballistát.

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. január 14-én, 21:48-kor