Mercato-hírek (január 13.) – FRISSÍTVE 17:22-kor

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzfereivel, valamint az ezt illető pletykákkal kapcsolatban. Kövessük tehát együtt 2021. január 13-ának legfontosabb híreit.

  • Luca Bianchin: A Juventus U23-as futballistája, Elia Petrelli a mai nap folyamán aláírja szerződését a Genoa alakulatával. A fiatal labdarúgót azonnali üzlet keretein belül szereznének meg, körülbelül 3,5-4 millió euróért. A játékos a Grifoni B-csapatánál fog szerepelni, azonban az Entella alakulata szeretné kölcsönvenni a genovai együttestől.
  • SportItalia: Két Serie A-csapat, név szerint a Sassuolo és a Verona érdeklődött az Öreg Hölgy román védője, Radu Drăgușin iránt.

  • Di Marzio: Az Atalanta nem szeretné közvetlen riválisait erősíteni, ennek révén nem akarják más olasz topcsapatnak eladni Papu Gómezt.
  • Di Marzio: A Sassuolo nyitott Scamacca eladására, de csak abban az esetben, ha valaki kifizeti érte a kért, 25 millió eurót kitevő összeget. A Neroverdi nem kíván kölcsönügyleteket kötni.
  • Di Marzio: Bryan Reynolds Beneventóhoz való igazolása tényként kezelendő. A játékos a Juve felügyelete alatt érkezik majd Olaszországba, ám ehhez meg kell újítania amerikai útlevelét, s csak ezt követően kerülhet sor az orvosi vizsgálatokra, illetve a szerződés aláírására.
  • Transfermarkt: A Borussia Dortmund alakulata érdeklődik Sami Khedira iránt, akit a RB Leipzig elleni bajnokin sérülést szenvedő, s hosszú időre kieső Axel Witsel helyére szerződtetnének.
  • Romeo Agresti: A Benevento és a Juventus lezárták a Bryan Reynolds-ügyet. Az utolsó részletek meghatározását követően a futballista csatlakozik Pippo Inzaghi alakulatához. Az FC Dallas csapatával, valamint az MLS-szel is teljes megállapodás köttetett.
  • Agresti: Elia Petrelli megérkezett a J-Medicalhoz, hogy a Genoához való igazolása előtt átessen az ilyenkor megszokott orvosi vizsgálatokon.
  • Agresti: Petrelli átesett az orvosin, s állandó szerződés keretein belül csatlakozik a Genoa együtteséhez. A Bianconeri 4 millió euró körüli összeget kap játékjogáért.
  • dabo_ufficale.jpgHIVATALOS: A Juventus megszerezte Abdoulaye Dabo játékjogát a francia Nantes együttesétől, aki kölcsön + opció által érkezik a Zebrák U23-as csapatához, jelentette be a klub ifjúsági tagozatának hivatalos Twitter-oldala.

 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. január 13-án, 17:22-kor.