Mercato-hírek (január 12.) – FRISSÍTVE 21:11-kor

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzfereivel, valamint az ezt illető pletykákkal kapcsolatban. Kövessük tehát együtt 2021. január 12-ének legfontosabb híreit.

  • Nicolò Schira: A Juventus 18 hónapra szeretné kölcsönvenni Gianluca Scamaccát a Sassuolo együttesétől, kölcsön + opciós formátumban, míg a Neroverdi kölcsön + kötelező opcióért cserébe szeretné odaadni a játékost, kinek játékjogáért 20-25 millió eurót kérnek. Az ajánlat egyelőre nem győzte meg Fabio Paraticit, de az egyeztetések továbbra is folyamatban vannak.
  • Gianluca Di Marzio: A Juventus és a Sassuolo a következő napokban folytatják a megbeszéléseket Scamacca ügyében. A torinóiak érdeklődése valós, ráadásul igen jelentős. A Sassuolo állandó üzletet szeretne kötni.

  • A Juventus által is éles szemmel figyelt Hamed Junior Traorè ügynöke arról beszélt, hogy a Sassuolo elefántcsontparti származású támadó középpályásnak jövője egyértelműen a Bianconerinél képzelhető el: "Hamed jelenleg a Sassuolo futballistája [2 éves kölcsönben, 16 millió eurós vételi opcióval az Empoli alakulatától], azonban a Neroverdi és a Juventus között már megköttetett a megállapodás a játékosért a jövőben kifizetendő összegről."
  • Giovanni Carnevali, a Sassuolo sportigazgatója a minap az olasz sajtónak beszélt a Juventus kiszemeltjéről, Gianluca Scamaccáról, s egyúttal igyekezett eloszlatni a játékos körül felröppenő pletykákat. A szakember kijelentette: "Scamacca jelenleg kölcsönben van a Genoa együttesénél. Érkeztek érte különböző ajánlatok, azonban ezek kiértékelése már kizárólag a mi dolgunk. Egy olyan futballistáról beszélünk, aki igen fiatal, olasz, s még sok fejlődési lehetőség áll előtte. Úgy vélem, hogy Scamacca továbbra is a Sassuolo játékosa marad, s nem adjuk kölcsön."
  • Nicolò Schira: A mai nap sorsdöntő Bryan Reynolds ügyében, aki júniusig csatlakozik a Benevento együtteséhez. 2025-ig fog szerződést kötni a Juventusszal.
  • Nicolò Schira: A Juventus azon dolgozik, hogy csökkentse a Gianluca Scamaccáért kifizetendő összeget. A Sassuolo 20-25 milliót szeretne kapni a támadóért, azonban az emilia-romagnai klub nagyra értékeli a Bianconeri egyes tehetségeit, például Radu Drăgușint, illetve Nicolò Fagiolit. Az Öreg Hölgy nyitott arra, hogy a két futballista valamelyikének játékjogát bevonja az üzletbe.
  • La Gazzetta dello Sport: A Juventus igen közel áll ahhoz, hogy leigazolja Scamaccát, 20-25 millió euró ellenében.
  • Mirko Di Natale: A Scamacca-üzlet még nem záródott le. A Juventus nagyon szeretné leigazolni a játékost, és nagyon szeretne megállapodásra jutni, azonban a Sassuolo nem szeretné sima kölcsönben odaadni a futballistát az olasz rekordbajnoknak, csak kötelező jellegű, 20-25 milliós kölcsön + vásárlási opció által. A felek egyelőre keresik a megoldást.

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. január 12-én 21:11-kor