Mercato-hírek (január 8.) – FRISSÍTVE 20:02-kor

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzfereivel, valamint az ezt illető pletykákkal kapcsolatban. Kövessük tehát együtt 2021. január 8-ának legfontosabb híreit.

  • Fabrizio Romano: A Juventus a tegnapi nap folyamán 7 millió dollárt ajánlott fel az FC Dallasnak Bryan Reynolds játékjogáért, kölcsön + opció általi formátumban. A klub jelenleg a texasi csapat és a játékos válaszát várja, s továbbra is versenyben van a jobbhátvéd aláírásáért, az AS Romával, valamint a Club Bruggével együtt.
  • Fabrizio Romano: Az Öreg Hölgy nem tudna több EU-n kívüli játékost szerződtetni idén télen, mivel már felhasználta az erre az idényre szóló kvótákat. Ha megkötik a megállapodást, az amerikai védő fél éves kölcsönben a Benevento alakulatához fog csatlakozni, és a 2021/2022-es szezonban lesz a Juventus keretének tagja. A tárgyalások folyamatban vannak, azonban egyelőre nincs megállapodás.

  • Gianluca Di Marzio: A Bianconeri nagyon közel áll Reynolds megszerzéséhez. A klub 7 millió dollárt ajánlott érte, s a szezon végéig a Benevento gárdájánál fog szerepelni.
  • Di Marzio: Papu Gómez helyzete holtpontra jutott, mivel Federico Bernareschi nem kíván távozni, s az összes ajánlatát visszautasította.
  • Goal.com: A Juve továbbra is célpontként tekint Graziano Pellère, akit olcsó, könnyen megszerezhető játékosnak, s kiváló rövid távú megoldásnak gondolnak. Az olasz maga is szívesen tárgyalna a torinóiakkal, ennek révén a lehetőség adott a felek előtt.
  • A Napoli és az Arkadiusz Milik közötti tárgyalások közvetítője, Fabrizio De Vecchi arról beszélt, hogy a Partenopei nem adja el a lengyel csatárt januárban, csak akkor, ha egy klub kifizeti érte a követelt 15-18 millió eurót kitevő összeget. A déli klub még akkor sem hajlandó erre, ha ezzel kockára teszi a támadó nyári, ingyenes távozását. A télen több érdeklődő is volt Milik iránt, azonban semelyik fél nem tudta megszerezni a játékost a fent említett okok miatt. A futballista távozni akar, ám egyelőre nincs megállapodása egyetlen csapattal sem.
  • Nicolò Schira: Bryan Reynolds megállapodást kötött a Juventusszal. Az Öreg Hölgynek már csak azzal a klubbal kell egyezséget kötnie, melyhez fél évre elhelyezi majd a játékost. Jelen állás szerint ez a csapat a Benevento, s nem a Cagliari lesz.
  • Romeo Agresti: Radu Drăgușin a következő napokban aláírja profi szerződését a Juventusszal.

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. január 8-án, 20:02-kor.