Mercato-hírek (január 7.) – FRISSÍTVE 20:12-kor

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzfereivel, valamint az ezt illető pletykákkal kapcsolatban. Kövessük tehát együtt 2021. január 7-ének legfontosabb híreit.

  • Fabio Paratici tegnap esti nyilatkozata: "Versenyképes csapatunk van, kiváló kerettel rendelkezünk, a következő néhány meccsen pedig majd meglátjuk, hogy kell-e néhány dolgot tennünk, de nem kapkodunk semmilyen tekintetben, így nem siettetjük egyes lépések megvalósítását sem. Mindig öröm viszontlátni  azokat a futballistákat, akik egykor nálunk szerepeltek. Quagliarellával is hosszú évek óta ismerjük egymást"
  • Romeo Agresti: A Juventus már felvette a kapcsolatot Weston McKennie ügynökével, hogy véglegessé tegyék az amerikai futballista átigazolását.
  • Corriere dello Sport: Federico Bernardeschi a Juventusnál szeretne maradni, így valószínűleg visszautasítja majd a Herha Berlin, valamint az Atalanta neki tett ajánlatát is.

  • France Football: A Juventus egyike azon csapatoknak, melyek szívesen leigazolnák Memphis Depay-t a nyáron, mivel a francia szerződése lejár a Lyonnál, így ingyen megszerezhető lesz.
  • Corriere dello Sport: Pirlo nagyon kedveli Adrien Rabiot-t, de a klub továbbra is eladná, ha jó ajánlat érkezne érte. Az Everton továbbra is folyamatosan figyeli a játékos helyzetét.
  • Fabio Quagliarella hivatalos Instagram-oldalán utalt arra, hogy nem csatlakozik a Juventus együtteséhez, s marad jelenlegi alakulatánál, a Sampdoriánál. Az olasz támadó kijelentette: "Ha sok dolgot kaptál valakitől, s te magad is sokat adtál neki, ha minden alkalommal érzed, hogy az egész testedet átjárják az érzelmek, akkor ezt azt jelenti, hogy mindennél erősebb kötelékek szövődtek köztetek, melyek túlmutatnak a hízelgő udvarláson, s melyek figyelmen kívül hagyják a híreket, valamint tiszteletben tartják a történelmet. Úgy gondolom, hogy így kell élni és játszani. Forza Samp!"
  • Fabrizio Romano: A Tottenham Hotspur együttese komolyan érdeklődik Merih Demiral iránt, azonban nem valószínű, hogy a török védő elhagyná a Juventust januárban.
  • Mirko Di Natale: Az FC Dallas alacsonynak tartja az AS Roma által Bryan Reynoldsért ajánlott, 7 millió dollárt kitevő összeget. A Club Brugge továbbra is keresi a megállapodást, azonban egyelőre nem tudott egyezséget kötni a játékossal. A Juve szintén érdeklődik, de nincs konkrét hír a Bianconerivel kapcsolatban.

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. január 7-én 20:12-kor