Cuadrado is elkapta a koronavírust

5fb9937c0c94c.jpgÚjabb rossz hírek érkeztek a Juventus háza tájáról, ugyanis ma délután kiderült, hogy Alex Sandro után a védelem egy újabb kulcsembere, s az Öreg Hölgy idén legtöbb gólpasszt kiosztó játékosa, Juan Cuadrado is megfertőződött a koronavírussal.

A kolumbiai labdarúgó ekképp biztosan nem játszhat a holnap esti, Milan elleni kulcsfontosságú összecsapáson, de játéka a Bianconeri szinte összes, két héten belül megrendezendő találkozóján is nagy kérdéseket vet fel.

A klub hivatalos bejelentése szerint a brazil balhátvéd pozitív mintáját követően széles körű tesztelést hajtottak végre a játékosokon, valamint a stábtagokon, s ahogy arra Andrea Pirlo ma délutáni, meccs előtti nyilatkozatából ítélve számítani lehetett, a fertőzés valóban továbbterjedt a futballisták között.

"A Juventus Football Club bejelenti, hogy a hivatalos szervek által kiadott alkalmazandó protokollt betartva koronavírus-teszteket hajtott végre a keret futballistáin, az ellenőrzések során pedig Juan Cuadrado pozitív eredményt mutatott.

A játékos tünetmentes, előírt izolációja pedig már megkezdődött" – írta a torinói együttes oldala.

Az olasz rekordbajnok vezetőedzője, Andrea Pirlo ezzel jelentősebb gond elé állítódott a szerdai összecsapással kapcsolatban, ugyanis két fontos labdarúgóját is nélkülözni kényszerül majd a Rossonerivel szemben, ám valószínűleg a torinóiakra váró további januári megmérettetések, vagy legalábbis egy részük során is.