Alex Sandro koronavírusos

alex_sandro_oldalra_nez.jpgAz utóbbi hónapokban a koronavírus szerencsére elkerülte a Juventus háza táját, azonban a mai nap ismét egy rossz hírt közölt a nyilvánossággal a klub hivatalos honlapja, miszerint a brazil válogatott védő, Alex Sandro koronavírus-tesztje pozitív lett.

"A Juventus Football Club bejelenti, hogy néhány enyhébb tünet megjelenését követően koronavírus-tesztet rendelt el Alex Sandrónál, a játékos pedig pozitív mintát produkált. A futballistát már izolálták a csapat többi részétől.

A klub kapcsolatban áll az egészségügyi hatóságokkal annak érdekében, hogy meghatározza az együttes további edzéseihez, illetve versenytevékenységéhez szükséges protokollokat, s intézkedjen azok végrehajtásáról."

Ezzel biztossá vált, hogy a brazil futballista nem lesz bevethető a Scudetto szempontjából is nagy fontossággal bíró, szerdai Milan elleni találkozón, azonban könnyen elképzelhető, hogy Andrea Pirlo még a vasárnapi, Sassuolo elleni, valamint a Genoával szemben megrendezésre kerülő mérkőzésen is nélkülözni kényszerül majd, azonban a legrosszabb forgatókönyv szerint az is megtörténhet, hogy a januér 17-én lejátszandó Derby d'Italián sem szerepelhet.

Érintettségével a balhátvéd lett a negyedik játékos az Öreg Hölgy keretéből, aki megfertőződött a világjárvánnyal, hiszen előtte Paulo Dybala, Weston McKennie és Cristiano Ronaldo is elkapta a világot 2020-ban letaroló COVID-19 betegséget.