PannonZebra közösségtalálkozó és futballtorna

ronaldo-1-940x626.jpgAhogy azt az újévi cikkben is ígértük, szeretnénk megszervezni egy futballtornával egybekötött találkozót, aminek a szervezését már most elkezdjük.

Kezdésnek a helyszínt kell megszavaznunk, ugyanis olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy két opció is rendelkezésünkre áll.

Az első számú lehetőség a budapesti Vízművek pálya, ahol jó páran már megismerhettétek egymást augusztusban. Szinte ugyanazok a lehetőségek állnak rendelkezésre, egynapos program, amibe belefér pár óra foci és egy kis italozás, étkezés, beszélgetés. Ha ez az opció kapja a legtöbb voksot, akkor május 23-án kerülne megrendezésre, és nagy valószínűséggel ahogy tavaly, úgy idén is ingyenes lenne a részvétel.

A másik lehetőség az egy sokkal komolyabb projekt lenne, ugyanis a helyszín nem más lenne, mint Szigetvár, és egy egész hétvégés program várna ránk, a fentebb említett dolgok mellett városnézéstől kezdve szinte bármit csinálhatnánk, határ a csillagos ég, annyi biztos, hogy nem unatkoznánk.

Fontos megemlíteni, hogy a szállás egy borászatban lenne, ahol 16 személy fér el, egy éjszakára egy kétágyas szoba reggelivel együtt 14 ezer forintba kerülne. A leglényegesebb, hogy a szállást előre le kellene foglalni, ebben az esetben pedig nincs lehetőség az utolsó perces lemondásoknak. Ha lennénk többen, megoldható, hogy fedelet találjunk mindenki feje felé. Több pálya is rendelkezésünkre áll, akad két műfüves és egy fedett játéktér is. Ez is pünkösdhétvégén lenne megrendezve, azaz május 22. és 24. között, de az sem kizárt, hogy rövidebb, azaz kétnapos lesz a találkozó, erre abban az esetben térünk vissza, ha ezt az opciót választjátok a legtöbben.

Ha esetleg ettől konkrétabb információk érdekelnének titeket, nyugodtan kérdezzetek a kommentszekcióban, de az idő előrehaladtával minden fontos tudnivalót meg fogunk osztani veletek, ebben a témában még jó pár cikk várható.

Nektek nincs más dolgotok, mint odaírni, hogy szeretnétek részt venni ezen a "zebrafocin", és kiválasztani a két opció közül az egyiket, de ha van még ettől is jobb ötletetek, nagyon szívesen várjuk. Fontos, hogy csak abban az esetben írjuk fel a nevetek, ha odaírjátok, hogy jönnétek és melyik lehetőséget preferáljátok. Aki még nem biztos benne, hogy ráér, az is nyugodtan szavazhat.

Gyűljünk össze minél többen, hogy focizzunk egy jót, és élőben is tudjunk beszélgetést folytatni. Mindenkit várunk szeretettel!


Forza Juve, Forza PannonZebra!