Heister: "Ronaldo ideges lett"

20201122ferencvaros-fradi-ftc-marcel-heister.jpgA ma este a Juventus elleni összecsapásra Torinóba látogató Ferencváros labdarúgója, Marcel Heister egy friss nyilatkozatában beszélt arról, hogy a két együttes november 4-i, budapesti összecsapásán Cristiano Ronaldo nem kívánt vele mezt cserélni, mivel "felidegesítette magát" a mérkőzés folyamán. 

Az ötszörös aranylabdás futballista éppen a találkozót megelőzően gyógyult ki koronavírus-fertőzéséből, emiatt pedig nem tudott formába lendülni a magyar bajnok ellen, s a gólszerzés sem sikerült neki, annak ellenére, hogy a mind a kilencven percet a pályán töltötte. 

A 4-1-re végződő meccsen a Bianconeri csapatából Álvaro Morata tudott duplázni, majd jelentős védelmi hibákat követően Paulo Dybala volt eredményes, illetve Lasha Dvali talált be saját kapujába, mielőtt a házigazdák Franck Boli kései gólja révén szépíteni tudtak volna. 

"Úgy tűnt, mintha Ronaldo kicsit ideges lett volna, mikor elkértem tőle a mezét" – mondta a német-horvát kettős állampolgárságú Heister a Goal és a SPOX újságíróinak. 

"Csak megvetően legyintett és elfordított magától, talán azért, mert csalódott volt amiatt, hogy nem sikerült gólt szereznie. Vagy talán azért nem ment bele a cserébe, mert korábban elvettem tőle a labdát, mikor ki akart cselezni. Erről fénykép is készült, amit fel is tettem az Instagramra, mivel ez volt életem eddigi legszebb pillanata."

Heister a zöld-fehérek első idei Bajnokok Ligája-meccséről is szót ejtett, melyet a magyar rekordbajnok a Camp Nouban vívott meg a Barcelona ellen. 

Serhiy Rebrov alakulata akkor 5-1-es vereséget szenvedett, de a 28 esztendős hátvéd örömmel szerepelt olyan játékosok ellen, mint Lionel Messi és Ousmane Dembélé, akiket addig csak a televízióban láthatott. 

"Teljesen izgatott voltam, és alig vártam, hogy rögtön az első meccsnapon beléphessünk ebbe a hatalmas stadionba. Hirtelen ott álltam olyan sztárok mellett, akikkel a Playstation-ön szoktam játszani a FIFA-ban. 

Emlékszem, hogy egyszer néztem, hogy Messi Dembélével beszélget, ettől pedig szinte révületbe estem. Más emberek bármit megtennének azért, hogy Messi vagy Ronaldo közelében tartózkodhassanak. Én pedig ott álltam előttük, és nagyon boldog voltam, hogy ez velem történik meg."

Arra a kérdésre, hogy megpróbálta-e elkérni Messi mezét is a meccs után, illetve mekkora sikerrel, Heister kijelentette: "Szívesen megszereztem volna, de mivel egyértemű volt, hogy mindenkinek ez a célja, visszafogtam magam. Bár jelezte a többieknek, hogy átadja majd a mezét a játékoskijáróban, miután bevonult oda, azonnal eltűnt" – állapította meg.